dilluns, de setembre 21, 2009

Ho vam celebrar i molt!!!

Us posem algunes fotos...
Els que hi vau ser ja sabeu com ens vam sentir, l'ambient que hi va haver... Ens és difícil de poder explicar així breument, fantàstic!!!!
Moltes gràcies, Joan per ser com ets i fer que poguem gaudir de moments tan intensos com els d'ahir!!!




PER MOLTS ANYS!!!!!

15 comentaris:

  1. Unes fotos molt boniques!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Sergi d'Assís
    Joan

    ResponElimina
  3. Quina sorpresa, Sergi!!!
    El dia va ser molt bonic i s'hi portava a que les coses sortissin bé!
    A mi m'agrada la de veure tots aquests joves participant activament en la celebració de la manera que ells millor saben. Tot això és la llavor que el Joan va plantar durant els seus 20 anys a Terrassa, una molt bona lliçó per a tothom i especialment per a l'Església.
    Moltes gràcies pel detall, Sergi!!

    I Joan... També moltíssimes gràcies per anar contestant tots els comentaris, una mostra més del teu bon fer, una abraçada.

    Marta Pons

    ResponElimina
  4. Marta,
    Novament et dona moltes gràcies! En Salvador Pié va escriure dient que la celebració ha estat un molt bon testimoni de fe.
    Una forta abraçada!
    Joan

    ResponElimina
  5. Una celebració molt bonica i unes fotos excepcionals.

    Felicitats.

    Per cert, aquest blog és una passada....

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies, Maria pel que dius i per haver aconseguit publicar el missatge, ara per la propera vegada perquè sigui perfecte, només l'has de signar.
    És bonic de veure que els qui seguiu el bloc hi manifesteu la vostra presècia.
    Moltes gràcies!!!!

    Marta

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tots per l'afecte que demostreu i per la joia d'haver-nos retrobat i haver pogut viure uns molt bons moments.
    Joan

    ResponElimina
  8. Va ser una una meravella celebrar els 50 anys del Joan com a capellà. A Molins ens vem sentir com a casa. Gràcies a tots els de Molins!. A més va ser un goig trobar tanta gent coneguda que feia anys que no veia.Quina sort poder compartir aquest moment tan important per tu, Joan. Una abraçada.
    Marisa

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies, Marisa, i tots. A les meves velleses quedo meravellat per l'èxit de la celebració dels 800 anys de la parròquia (conferències, dinar, presentació llibre -ahir 20 set.)... No creia trobar tanta generositat i tantes persones que amb il·lusió col·laboressin en tot.
    Tothom està content de la celebració. Jo, evidentment, també n'estic molt.
    Moltes gràcies a tots.
    Marisa, una forta braçada!

    Joan

    ResponElimina
  10. Benvolgut Joan: Va ser una gran festa, un gran dia, moltes felicitats i moltes gràcies per deixar-nos gaudir tant.

    Josep Casanovas

    ResponElimina
  11. Benvolgut Joan,
    quin gran dia, quina celebració! Ja ho veus, molta gent t'estimem, i això no és casualitat, això no passa perquè sí, i no passa sempre. Hi ha alguna cosa d'excepcional en aquests moments que hem pogut anar vivint junts, i que tanta vida han generat. I la prova la tens en una fotografia que a mi m'agrada molt: quan tu apagues les espelmes, envoltat de totes les nostres petites flors, les nenes més boniques del món. I això no es pot improvisar, ni passa per casualitat. Res més, per ara, per molts anys i a reveure.
    Antoni Perarnau

    ResponElimina
  12. Jo també hi era...
    Aixó s'acostuma a dir en situacions excepcionals,
    quan en Tarradellas va dir el: Ja sóc aquí. A Wembley, París o Roma a la final de la Champions... però no, en aquest cas és una Eucaristia. Per a totes les persones que vam poder assistir-hi, amb tota seguretat que sempre ens quedarà a la memória. Va ser una celebració molt emotiva, participada i viscuda.
    Joan, crec que no queden gaire coses per afegir, en els comentaris anteriors ja s'han dit moltes coses boniques.
    Per molts anys i moltes gràcies per tot.
    Una forta abraçada.
    Núria.

    ResponElimina
  13. Josep, Antoni i Núria,
    Us contesto a tots. Com sabeu m'agradava estar acompanyat per les persones que ens hem trobat a través d'aquests anys. Volia que fos popular, discreta, participada, l'eucaristia. Crec que hi ha bona sintonia en dir que va ser molt viscuda, Una experiència molt bona.
    Crec que celebracions com aquesta, vivències de fe i de comunitat, ens poden ajudar en les moments difícils, quan les coses no ens funcionen.
    Vosaltres m'hi heu ajudat. Jo sempre he après del llibre de la vida, de les persones i tot el seu context. I sobretot de l'Evangeli.
    Apagar les espelmes amb la vostra fillada va ser perquè jo no em veia amb cor de fer-ho sol. És veritat que la foto és magnífica.
    I una bona notícia: la guardiola contenia 4691 euros, 2340'50 pel Camerun i la mateixa quantitat per la Càritas parroquial. M'alegra molt que d'una maneta anònima s'hagi obtingut aquesta quantitat. Era impensable. I un bon servei per als pobres i les missions.
    Motles, moltes gràcies!
    Una forta abraçada a tots!
    Joan

    ResponElimina
  14. Nosaltres també vàrem voler compartir amb ell la seva festa, sóm del Poblenou de Barcelona i la nostra parròquia també hi era representada per molts amics del Joan, no cal dir que va ser un dia molt emotiu i d'infinits records, una festa preciosa i molt viscuda. Gràcies Joan per formar part de les nostres vides. Montserrat i Xavier.

    ResponElimina
  15. Moltes gràcies, Xavier i Montserrat!
    Quant de temps que ens coneixem! Passa de 40 anys i vosaltres encara tan joves i tan dinàmics en les diverses activitats! Si haguéssim de recordar tot el que hem viscut i compartit, no acabaría: Poblenou, parròquia, colònies i també una sortida o més de vacances; Algun sopar i per la Fira a Molins de Rei...
    Quina joia poder-me comunicar amb vosaltres des d'aquest portal!
    Estic convençut que totes les persones amb qui m'he trobat sempre m'heu ajudat.
    I no m'allargo més perquè no acabaria.
    Una forta abraçada!
    Joan

    ResponElimina

Publica un missatge