dimarts, de desembre 29, 2009

Vademecum Parroquial


Cilcant aquí trobareu el vademecum actualitzat amb tots els grups parroquials. Tenim algunes mancances però en conjunt podem estar prou contents i agraïts, a Déu perquè ens permet servir-lo en el servei als germans i als germans que dediquen temps i esforç a construir comunitat.
Trobem a faltar un equip de litúrgia; n’hi havia hagut però fa un parell d’anys que es va dissoldre. No n’estem satisfets, evidentment, i procurarem refer-lo.
També ens manca un servei de pastoral familiar; en deu anys no ens n’hem sortit. Almenys, però sentim la mancança i seguirem intentant-ho. L’empenta que porta la nova Delegació Diocesana de la Família segurament ens hi ajudarà.
El fet que valorem la dedicació de les persones que treballen de cara a l’interior de la parròquia no desmereix gens el respecte i l’agraïment a les persones que treballen en la societat: sindicats, partits, associacions de dinamització de la vida social. Hi ha persones que fan feina en els dos nivells. Els dos àmbits no es contraposen sinó que es complementen; només són dues maneres de treballar pel Regne de Déu.
Esperem que aquesta publicació us sigui útil

2 comentaris:

  1. Us felicito! Trobo que està molt bé, que contribueix a visualitzar l'activitat que es fa i per tant a oferir-la a la gent que no és la de sempre i que alhora permet veure què és la corresponsabilitat per la via de la concreció. A França he vist moltes vegades a les esglésies informació de l'estil de la vostra i penso que ajuda molt a veure que l'activitat dels cristians va més enllà de les misses del diumenge i convida a participar-hi.
    Mercè

    ResponElimina
  2. Gràcies Mercè per haver-te interessat pel nostre vademecum. Precisament l'hem fet per convidar a participar en les activitats comunitàries a tothom que se'ns acosti. Intentarem mantenir-lo al dia en el bloc.

    Cordialment,

    Josep Esplugas

    ResponElimina

Publica un missatge