divendres, de març 08, 2019

Jubilació

Per motius de salut he demanat la jubilació canònica i el senyor bisbe ha tingut a bé de concedir-me-la. És hora, doncs, d’acomiadar-me. He servit vint anys llargs de rector a la Sagrada Família, quinze anys de vicari i quatre de rector a Sant Pau i quatre de rector a Sant Llorenç. I onze anys d’arxipreste. N’he viscut de tots colors, però el saldo global és molt i molt positiu.

Moltes gràcies a Déu per haver pogut acompanyar-vos i gràcies a tots els membres de les comunitats per haver treballat tant i tant per dur endavant els projectes pastorals. Sobretot queda en el record viu l’amor amb què ens hem estimat i ens estimem. Que Déu us segueixi beneint. 

Mn Josep Esplugas
Rector de la Parroquia de la Sagrada Familia de Terrassa
Arxiprest de Terrassa

5 comentaris:

  1. Et trobarem a faltar Josep!!! Són molts anys els que hem compartit, sempre atent a les necessitats de tots. Moltes gràcies per tot i que la teva salut es refaci ben aviat!!!

    ResponElimina
  2. Si que el trobarem a faltar i molt!! Només desitgem que es recuperi ben aviat i pugui tornar. Pregarem per ell!!

    ResponElimina
  3. Benvolgut mossèn Josep
    Ets part de la nostra història. T'estem molt agraïts. Tal com bé dius, són vint anys llargs de la teva companyia, des teus ensenyaments i del teu testimoniatge. Gràcies. En aquests moments em passen pel cap tres aspectes abastament repetits i que puc recordar.
    Els cristians hem d'estar sempre contents.
    Hem de pregar per la unitat dels cristians.
    Hem de procurar llegir més les sagrades escriptures i procurar formar-nos per tal de fer madurar la nostra fe.
    Per tot el que ens has donat i més, moltes gràcies. Et desitgem una bona recuperació.
    Cuida´t molt

    ResponElimina
  4. Benvolgut Mn Josep,
    Em faig ressò de l'escrit del Josep Casanovas i hi afegeixo que entenc la jubilació canònica donat el teu estat de salut. La necessites del tot per poder cuidar-te com cal i amb tota prioritat. Moltes gràcies per la teva molt bona i intensa activitat a tots nivells en les tasques encomanades i sempre atent a les necessitats de la gent del teu voltant i moltes coses més. Gràcies per tot el què ens has aportat i donat, que aquesta nova situació no et resulti difícil i que sigui la que et porti a una vida diferent i calmada per poder recuperar-te. Tots ho volem de tot cor. Sempre gràcies i cuida't molt!
    Rosa Vera

    ResponElimina
  5. Bon dia I benvolgut Josep,
    Llegeixo el teu missatge I m'entristeix.
    Fa molts anys que et tenim molt aprop com amic, mossèn I veí.
    Et trobarem a faltar, dintre de moltes altres coses, les moltes vegades que ens veiem pel carrer quan anàves o veníes de les teves obligacions, sempre hi havia una paràula d'anims.Gràcies.
    Desitjo que trobis la calma que necessites I puguis tornar entre nosaltres el mes aviat possible.
    Cuidat molt I gràcies per tot.

    Dolors Sala

    ResponElimina

Publica un missatge