dijous, de gener 01, 2009

Romeria a Montserrat


Aquí teniu l'entrevista a un dels joves que va participar a la romeria, pujant a Montserrat a peu des de Terrassa, per primera vegada.

Abans de marxar diu:
1) És el primer cop que participes a la romeria?

2) Per què t'hi has apuntat?
Perquè tenia ganes de viure aquesta experiència de la qual ja havia sentit parlar tant al meu pare, que hi havia participat fa anys, com a la parròquia. Era com un repte que volia fer realitat alguna vegada i aquest any ens ho han ofert al grup de confirmació de la parròquia.
3) Què esperes d'aquesta romeria?
Gaudir de l'ambient d'una caminada nocturna en companyia d'amics i participar més intensament del sentit religiós d'aquesta romeria.

Després de fer la romeria
4) Com has viscut aquest dia?
Amb molta il·lusió, amb moltes ganes, i també amb cansament. Però amb l'alegria d'haver arribat fins al final del recorregut.
5) Coses bones i coses no tan bones que has observat o viscut?
Per a mi ha estat molt positiva tota la romeria, ja que he gaudit d'un molt bon ambient en general i especialment amb els companys i amics. El més dur ha estat l'esforç en els últims trams del camí.
6) Hi tornaràs l'any vinent?
Avui, ara que encara em trobo una mica cansat, potser diria que no, però estic segur que d'aquí a uns dies ja estaré en forma i amb ganes de repetir aquesta experiència excursionista i religiosa que ja fa tants anys que es duu a terme i que és una tradició que no s'ha de perdre.

Xavi Borràs Taboada
2n any grup Confirmació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge