dimarts, de juny 08, 2010

L'adéu al José, el nostre SagristàJosé, quants anys a la parroquia, quants preveres coneguts: cadascun amb costums diferents i tu sempre a la seva disposició per servir Déu i la Parròquia.
Pepe, tots els que col•laborem en aquesta parròquia trobarem a faltar els teus agraïments: “que seria de la parròquia sin los que colaboran” “suerte hay de las catequistas” “¿com te trobes?” “Dios te lo pague con mucha salud”...

Qualsevol cosa que fes falta sempre ho tenies a punt, en els assajos de les primeres comunions, en les celebracions de la comunitat, en les festes senyalades...
En els sopars, et recordem un dia fent d’angelet, fent cagar el tió, cantant...,sempre content i agraït de participar com un més entre nosaltres.
En els dies de catequesi, quan els nens/es visitaven l’església i demanaven veure els ciris, les sagrades formes, els vestits dels capellans, sempre ho tenies a punt perquè deies “hay que enseñarles las cosas, pobrets, ellos qué saben”.
Ens encenies els llums i et presentàvem com el senyor sagristà que ho té sempre tot a punt perquè els nostres preveres puguin celebrar les misses o el que calgués. N’estaves molt content i orgullós que expliquessin la teva feina, sempre feta amb amb fe i amor envers aquesta parròquia teva.
En nom de la parròquia, del consell Pastoral, de les catequistes, de tots... que Déu t’aculli al seu costat, reposa en pau, José.

Escrit realitzat per les catequistes de la nostra parròquia.

4 comentaris:

 1. L'escrit va ser molt bonic. Semblava que veies el José arrossegant els peus i dient aquestes frases, amb cara de resignació però prest a fer el que feia falta.El trobem a faltar. Que Déu el tingui a la seva Glòria.
  Marisa

  ResponSuprimeix
 2. Des de Girona, no voldria pas deixar d'enviar-li un petó i fer avinent que el mantenim present en tants i tants records personals i comunitaris.
  Montse i família

  ResponSuprimeix
 3. Amb tot el "carinyo":

  Pare nostre, que esteu en el cel.

  Sigui santificat el vostre nom.

  Vingui a nosaltres el vostre regne.

  Façi's la vostra voluntat,

  aixÍ a la terra com es fa en el cel.

  El nostre pa de cada dia,

  doneu-nos, Senyor, el dia d'avui.

  I perdoneu les nostres culpes,

  aixÍ com nosaltres perdonem

  els nostres deutors

  i no permeteu que nosaltres

  caiguem en la temptació.

  Ans deslliure-nos de qualsevol mal. Amen.

  Adéu, José.

  Josep

  ResponSuprimeix
 4. És ben veritat tot el que dieu les catequistes sobre el Josep. Era una persona entranyable i agraïda. Coneixia a tothom i estimava molt la parròquia. La seva mort m'ha tocat. Segur que ell ens veu i en continua ajudant.
  Joan Soler

  ResponSuprimeix

Publica un missatge