dissabte, de juny 04, 2011

Un exemple de cooperació

Avui proposem de veure aquest vídeo realitzat pels alumnes del Mòdul Superior d’Animació Socio-Cultural de l’Institut Ribot i Serra de Sabadell.

Es tracta d’un Lipdub que es va proposar en el projecte final del Treball de Síntesi com a cloenda del mòdul. Hi van participar tots els alumnes del centre coordinats pels seus mateixos companys que van ser el motor de l’activitat.

El motiu de posar-lo al bloc de la parròquia és per poder mostrar com les persones joves són capaces d’organitzar-se per cooperar els uns amb els altres amb un objectiu positiu comú. Aquí ha estat la realització d’aquest vídeo tan fantàstic, que ni ells mateixos s’imaginaven que tindria un resultat tan bo. Molts d’aquests joves són de Terrassa i alguns de la nostra comunitat. A veure si els trobeu!

Moltes Felicitats!!!!

Marta Pons

6 comentaris:

  1. Molt bé, Gemma. Ets una professional!
    Josep

    ResponElimina
  2. Molt guay Gemma, he vist una profe del teu institut que es companya del Joan Carles Otero( profe de castellà del meu insti), ara no m'en recordo com es diu. És aquella rosa que va tota negra i que aixeca la cama com si fos ballarina.
    Has vist el lip dub del meu insti?. No és tan professional com el vostre, però també és xulo. Mira'l a la pàgina de l'IES Egara.
    Cristina

    ResponElimina
  3. Molt bé Gemma, ens ha agradat la tècnica emprada, la coordinació entre la càmera i els personatges que han intervingut en aquest rodatge, creiem que no ha de ser gens fàcil organitzar tota aquesta moguda.
    Enhorabona i forces èxits!

    Joan, M. Carme, Llorenç i Roger

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tots els comentaris!!!!

    ResponElimina

Publica un missatge