diumenge, de desembre 28, 2014

Homenatge al Joan Soler

Avui la nostra parròquia ha homenatjat al Joan Soler pel seu 80è aniversari. Aquesta festa ha coincidit amb la celebració de la Sagrada Família. Ha estat un dia de rencontre de moltes persones que hem fet camí al costat del Joan des del dia que va arribar.
Poso algunes frases de la seva homilia, crec que exemplifiquen el que el Joan representa per tots nosaltres encara:
 
" Vaig venir del rector en aquesta parròquia l'any  1978, a punt de fer 44 anys. Deien que venia un rector jove, jo en aquell moment no m'ho semblava gaire! Vist ara, havent complert els 80, penso que sí que ho era"


"És el lloc on he estat més temps. Vaig estar entre vosaltres 20 anys"
"Gràcies per l'acolliment que he tingut entre vosaltres. Sense vosaltres i la vostra col·laboració i la vostra amistat no podria sentir la joia que avui tinc. Moltes gràcies!"


"Recordo que en l'homilia de la primera missa com a rector d'aquesta parròquia vaig dir-vos que volia viure amb vosaltres com en una família, on l'amor i l'harmonia fos present en tots els grups i activitats, i que per la meva part faria tot el possible per aconseguir-ho."


"Jo he intentat, però potser no ho he aconseguit, acollir a tothom, a escoltar, a estimar i ajudar, a donar esperança. Vosaltres m'hi heu ajudat: m'he sentit, estimat, acollit, m'heu ajudat en la meva fe i a creure que la meva vida tenia sentit. Moltes gràcies!"


"En aquesta vida m'he convençut, ja fa molts anys, que no volia trepitjar mai ningú, o menysprear ningú, sinó estimar tothom, veure en tota persona el rostre de Jesús: "El que heu fet als altres a mi m'ho heu fet". No sempre ho he aconseguit, però aquest ha estat el meu desig."


"Els qui sou més grans, enmig de tot el que hem viscut, hem estat de sort. De joves vam tenir com a papa a Sant Joan XXIII amb el concili, el papa bo, i ara tenim el papa Francesc, un gran testimoni del nostre temps."

 

 
"Us desitjo que tinguem un bon dia. Moltes gràcies a tots. Que sota la protecció de la Sagrada Família tinguem pau i esperança i un futur millor per al nostre poble i la nostra terra."
Moltes Gràcies a tu, Joan!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge