dijous, d’octubre 01, 2020

PREGÀRIA PEL TEMPS DE LA CREACIÓ


Cada any, de l’1 de setembre (Jornada Mundial de Pregària per la Creació) fins al 4 d’octubre (festa de Sant Francesc d'Assís, autor del Càntic de la Criatures i patró dels ecologistes), té lloc el Temps de la Creació on els cristians d’arreu del món estem cridats a aprofundir la nostra relació amb la Terra, amb tots els nostres germans i amb tota la creació.

El Temps de la Creació és una oportunitat per a reflexionar sobre el nostre estil de vida, a demanar perdó per malmetre la seva creació i no saber compartir‐la com a germans, a renunciar al consum excessiu i als sistemes econòmics basats només en el creixement econòmic constant a costa de la Terra, i a participar en accions que ens ajudin a revertir aquesta situació. En aquest marc del Temps de la Creació d’enguany, la comissió de Justícia i Pau de Terrassa ha organitzat una Pregària.

Serà una pregària pel Temps de la Creació que tindrà lloc el dissabte dia 3 d'octubre a les 18:00 a l’entorn de la Parròquia de la Sagrada Família. La pregària serà a l'aire lliure i ben respectuosa amb les normes vigents sobre el coronavirus.

Us hi esperem. Tothom hi és més que convidat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge