dilluns, de maig 25, 2009

La situació de la nostra economia.


Cada any us fem saber, i així ha de ser, l’estat de l’economia parroquial i els projectes que la puguin afectar de manera notable. La situació és sanejada. No devem res a ningú. Del saldo resultant només 900 € estan reservats per a Càritas. Això vol dir que, a finals d’any tenim un líquid disponible d’uns 11.600 €.

Dels diners que ingressem una bona part es destina a cobrir la despesa ordinària. La resta la dediquem a millores necessàries al temple i al casal. De moment s’ha hagut de sanejar i pintar façana principal, malmesa per una fuita d’aigua i el vestíbul, que estava en molt mal estat. També s’ha aprofitat per eliminar les clapes causades per la humitat a la cripta. A hores d’ara s’està reformant la capella del Sant Crist, gràcies a un donatiu finalístic d’una família de la parròquia i la setmana que ve es canviarà la porta del casal. Finalment a l’estiu es preveu de posar un terra nou al soterrani del casal i millorar el sector que toca a Pi i Margall.

El 2010 preveiem d’acabar de deixar en un estat digne el soterrani i l’any següent, si tenim diners, emprendrem la millora de la planta baixa del casal. Som conscients, és clar, que ens queda pintar el temple gran. Ja ho farem més endavant, si Déu vol.

Gràcies per les vostres aportacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge