dimecres, de juliol 29, 2009

Bon estiu per a tots!


L’estiu és una bona època per conèixer altres paisatges i altres persones o per retrobar paisatges i persones ja coneguts d’altres anys; una bona època per llegir aquell llibre que tenim pendent; una bona època per cultivar l’amistat i per intensificar les relacions familiars. Aprofitem-lo també per reposar, vull dir per viure sense presses ni tensions. Una miqueta de mandra no fa mal però massa mandra sí.

En l’àmbit de la parròquia el mes de juliol és un moment privilegiat per a les activitats infantils i juvenils. Aquest any l’estada dels joves i adolescents a Lorda per fer servei al santuari i als malalts ha estat, ben segur, una oportunitat privilegiada de creixement personal i grupal. Les colònies per a infants i preadolescents també, en un altre nivell. En ambdós casos queda garantida la vivència de la fe, gràcies a una intensa animació religiosa i a l’oportunitat d’exercir la caritat en el millor sentit de la paraula. Hem d’estar contents per la realitat juvenil d’aquesta casa i agrair al Senyor la riquesa que suposa per a tota la comunitat.

Tanquem el curs donant gràcies a Déu per tota la riquesa de gràcia que ens ha prodigat en el curs que ara conclou i desitjant-nos els uns altres un estiu “ple d’aventures, ple de coneixences!” Fins al setembre, si Déu vol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge