dilluns, d’abril 27, 2009

Moltes felicitats a totes les Montserrats


Ahir uns quants de la parròquia vam ser a la Vetlla de la Mare de Déu de Montserrat. Una celebració molt viscuda i celebrada per tothom.
Aquesta vetlla té dues parts. Es comença amb la prevetlla que és una pregària de preparació per la Missa que se celebra a les 10 del vespre i dura una hora aproximadament.
La sorpresa va ser que aquests any qui la va organitzar va ser l'Agustí Planyella, actual rector de Vilanova i la Geltrú, que havia estat seminarista a la nostra parròquia.

El podeu veure aquí a la foto dirigint un cant. Em va recordar quan va arribar, com va dinamitzar tot el tema dels cants que portava un temps adormit i també tota la feina que va fer a l'esplai de la Cogullada. Va ser bonic veure com amb la seva senzillesa va ser capaç d'imposar-se als pelegrins que esperaven la Vetlla i que feien soroll. Va aconseguir silenci durant tota l'estona amb simples cants de Taizé.

En aquesta foto podeu veure la gentada que hi havia a la basílica, els qui heu assistit alguna vegada en aquesta cerimònia ja us en podeu fer una idea.
Moltes gràcies Agustí per la prevetlla d'ahir i pel temps dedicat i compartit a la nostra parròquia!!!

Marta Pons

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge