dilluns, d’abril 20, 2009

Imposició de fulards



Aquest passat cap de setmana (18 i 19 d’abril) es va fer la Imposició de Fulards a l’equip de monitors de les entitats de lleure de les nostres Parròquies: el Cau Sant Pau i a l’Esplai la Llar Sagrada Família.

Per què es va fer aquest acte? Per què portem el fulard?


Fa poc més de 20 anys un grup de joves de la Parròquia de la Sagrada Família i posteriorment a la Parròquia de St. Pau, van engegar un projecte destinat als infants i joves. Un projecte cristià que van portar a terme amb una gran il•lusió.

Al llarg d’aquests anys diferents monitors voluntaris han anat agafant el relleu. Gràcies al seu esforç i al treball en equip, l’Esplai de la Llar Sagrada Família i el Cau St. Pau ha pogut continuar, any rere any, oferint aquest servei a les Parròquies.


Avui amb aquest gest de la imposició del fulard de l’entitat, donem pas a una nova generació de monitors que accepten el compromís i la responsabilitat que comporta aquesta tasca.

El fulard és un signe que ve de la tradició dels escoltes i guies. Serveix per identificar a cada Agrupament o Esplai.
Els colors representen la pertinença a aquest grup i, en el nostre cas, ens recorden per una banda la tasca cristiana i de pastoral que realitzem, amb el color lila i, per una altra, amb el color verd, tots els valors que intentem aportar, mitjançant el joc, relacionats amb la vida i el nostre entorn més proper.
El fulard es pot utilitzar com una peça personal o també ens és una eina útil poder atendre a una possible emergència. Per això ens recorda la crida al servei que tot monitor o cap ha de dur a terme les 24 hores del dia.

Així doncs i en nom de tota la comunitat de la nostra parròquia, us donem les gràcies per haver acceptat aquest compromís i us encoratgem perquè continueu amb aquesta tasca tan especial.

A les fotografies: monitors i monitores que han fet i fan aquest servei a les Parròquies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge