dimarts, de maig 01, 2012

LA PREGÀRIA COMPARTIDA


Ahir vespre els grups de Pastoral Obrera del Bisbat de Terrassa van ser convidats a pregar junts a la Plaça Vella per les víctimes de la crisi econòmica. 

En rotllana, d'unes 50 persones, responsables i militants dels grups,  iniciaren la pregària a la Plaça més popular de Terrassa. El rector de la Basilica del Sant Esperit, Mn. Fidel Catalan també hi va participar.  

Es van llegir diversos textos, com un fragment de l'Encíclica "Laborem exercens" de Joan Pau II, un fragment de la Carta de Sant Jaume i el Manifest del 1r de Maig signat pels Moviments Obrers Cristians de Catalunya i Balears. 

Els cants i els tres testimonis personals, que vivien des de diferents situacions la crisi econòmica,  van ajudar a fer de la trobada una pregària compartida des del dolor dels que pateixen la crisi.





Encíclica “Laborem Exercens”
De Joan Pau II

“L’Església considera deure seu recordar sempre la dignitat i els drets del homes i dones en el treball, denunciant les situacions en les que es violen els drets, i contribuir a orientar aquests canvis perquè es realitzi un autèntic progrés de l’home, la dona i la societat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge