dimarts, de juny 05, 2012

CELEBRACIÓ DE LA UNCIÓ DELS MALALTS

Tal com es va fer fa quatre anys, la pastoral de la salut  ha preparat enguany la celebració comunitària de la Unció dels malalts i dels més ancians de la Parròquia. La festa es va fer el dia que l’església celebra l’Ascensió del Senyor, el diumenge 20 de maig, i es féu a la capella de Can Boada i al temple parroquial.

A capella de Santa Maria de Natzaret de can Boada, a la missa de dos quarts d’onze,  hi van rebre la Unció sis persones. A la parròquia de la Sagrada Família, a la missa de dos quarts d’una, reberen el sagrament dinou persones. Tant en una celebració com a l’altra, les persones que havien demanat de ser ungides, situades a primer terme, varen acollir amb fe i alegria  la força de l’Esperit que  es dóna amb abundància en el sagrament de vida, i no de mort, que és la Unció dels malalts, tal com va explicar  el celebrant, mossèn Josep,  a l’homilia: “Força de l’Esperit que els ajudarà a viure amb esperança el tram final del camí de la vida confiant plenament en el Senyor, malgrat les limitacions i sofriments de la malaltia o de l’edat”.

Així ho explicava una persona després de la celebració “de vegades tinc molta por pel futur, però quan el mossèn m’ha imposat les mans i quan després m’ha abraçat he sentit una força tan gran que m’ha omplert d’alegria i m’ha tret la por”. Aquesta alegria es veia al ulls de tots els sagramentats i també en els dels familiars que els acompanyaven.

En acabar la celebració cada ungit va rebre un testet de flors de colors i amb una targeta en nom la parròquia, com a  record de la festa.

PER MOLTS ANYS!

Pastoral de la Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge