dimarts, de març 24, 2009

Una greu plaga del nostre temps.

El fenomen social, jurídic i moral anomenat interrupció voluntària de l’embaràs o feticidi, popularment anomenat avortament, és una lacra del nostre temps. Són milions les vides que aquest fenomen s’ha cobrat. Ara sembla que la llei espanyola serà encara més permissiva.

No hi ha massa de nou a dir des de la fe cristiana. Només ens queda, perquè estem en minoria absoluta, seguir insistint en la nostra opció ètica i seguir pregant per les víctimes, tant les criatures com les mares, fins i tot per als executors reals i/o morals de cada un dels feticidis que s’han esdevingut o que s’esdevindran. I mantenir-nos alerta perquè no ens hi arribem a acostumar mai.

“Pare, perdona’ls perquè no saben el que es fan” Lc 23, 34

Josep Esplugas

2 comentaris:

  1. El més trist es que la majoria de cristians no mouen ni un dit per fer rés, tot els va igual, més aviat és posen a favor de la dona que avorta i allí es queden. Aquest cap de setmana és preparaven unes manifestacions en www.hazteoir.com

    ResponElimina
  2. Des de la meva posició absolutament contrària a l'avortament, voldria dir que la jerarquía catòlica no se sap explicar bé sobre aquesta qüestió. De tota manera, tant se val. ja ho diu el rector, molt ben dit: estem en minoria absoluta sobre aquest tema, i més encara: si et manifestes obertament en contra, encara ets mal mirat, com un carca que no etnén res.

    És trist.

    Carles

    ResponElimina

Publica un missatge