diumenge, de maig 23, 2010

L'Aplec de l'Esperit

Ahir dissabte 22 de maig Terrassa va acollir, en motiu de la celebració de Pentecosta, el Xè Aplec de l’Esperit. És una trobada que aplega joves d’arreu de Catalunya, Andorra i les Balears.


Des de primeres hores del matí un bon grup de voluntaris del Bisbat es distribuïren per la ciutat per tal de poder rebre els 5000 adolescents, joves, catequistes i animadors. Durant tot el dia els participants van poder gaudir de diferents activitats: cercaviles, concerts, dinars de germanor i en famílies, espais de reflexió i testimoniatge... i, finalment l’eucaristia al Parc de les Sensacions al Torrent de Vallparadís.

Va ser un dia ple de vivències, de moments i de records únics que de ben segur que quedaran a la ment de tots els que hi vam ser.

Moltes gràcies a tots els que hi vàreu participar i ho vàreu fer possible!

Anna Mayans

3 comentaris:

  1. Moltes felicitats per aquest video tant ben fet i enhorabona a tothom que hi va participar.

    ResponElimina
  2. Enhora bona jovent!
    Que la força de l'Esperit Sant ens ajudi a tots a seguir a Jesús i a ser testimonis de l'Evangeli cada dia, tal com Ell és amb nosaltres cada dia!
    Aquest aplec ens ha encoratjat a tots de veure que no estem sols. Felicitats a tots els que ho heu fet possible.
    Josep

    ResponElimina
  3. Va ser un gust acollir alguns d'aquests joves a dinar. L'Aplec va ser també pels adults un toc d'esperança. Felicitats a tots els que portaven tant de temps treballant per fer de l'Aplec de l'Esperit una realitat viva.
    Marisa

    ResponElimina

Publica un missatge