dilluns, de juliol 08, 2019

Comiat


Adéu!.
Em sap greu haver de deixar la parròquia. No en dubteu. Al llarg de vint-i-un anys hem establert molts lligams, gràcies a Déu. Moltes gràcies pel treball d’equip de tantes i tantes persones. A aquells a qui hagi decebut o molestat les meves disculpes més sinceres.
No deixo el treball pastoral del tot; ens seguirem veient en algunes (poques) ocasions. A partir de setembre miraré de millorar significativament la meva salut. ADEU.

Mn. Josep Esplugas


Moltes gràcies, Josep per aquests anys d’acompanyament i de guia en tots els sentits. Gràcies també per no haver posat mai pals a les rodes. Sabem que segurament hem fet i proposat coses que potser no han estat prou encertades pel teu gust, però no les has impedit mai.
També hi ha hagut moments en que l’ajuda que has tingut com a rector no ha estat suficient. I la col·laboració que has tingut dels feligresos de la parròquia no sempre ha estat el que esperaves. Però no t’hem sentit mai queixar-te especialment de res. Per això has fet que t’estimem i ens costa molt aquest comiat teu, sobretot pel motiu que és. Et trobarem molt a faltar...
Sabem que ens deixes un molt bon relleu però tot i així, encara que siguin poques, esperem que ens vinguis a veure algunes vegades!
Marta Pons, feligresa de la Parròquia de la Sagrada Família 
i editora del bloc http://sfamiliat.blogspot.com/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge