divendres, de maig 01, 2009

Trobada de nois i noies d’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO)


Cada any s’organitza una trobada d’estudiants d’ESO. Els estudis d’Ensenya-ment Secundari Obligatori van dels 12 als 16 anys.
Aquest any es va fer la setena trobada de l’ESO. Consisteix en una jornada per a nois i noies que estan seguint aquests estudis organitzada per les delegacions de Joventut i catequesi de la província eclesial de Barcelona.
Aquesta trobada es realitza cada any en un Bisbat diferent dels tres que formen part de la província eclesial de Barcelona (Sant Feliu, Terrassa i Barcelona). Enguany ha tingut lloc a Barcelona.
El lema de la trobada ha estat: Seguint les petjades de Pau, que s’encaixa en la celebració de l’any de Sant Pau que celebrem aquest any.
Per preparar la trobada tots els grups de joves havien fet diferents treballs amb materials enviats per la comissió organitzadora.
La trobada es va fer el passat 22 de març. Durant part del matí es va fer un recorregut per grups per ciutat vella. Es va anar a diferents escoles del barri i ens donaren tres testimonis de realitats d’església que treballen dins del barri.
El dinar es va fer a l’escola Vedruna del Àngels. Va seguir una activitat d’animació a càrrec de Toni Torrelles i ,finalment, va finalitzar la trobada amb la celebració de l’eucaristia a la parròquia de Sant Agustí.
La celebració va ser presidida pel Cardenal de Barcelona Lluís Martínez Sistach.
En resum fou una jornada festiva i alegre de convivència entre tots els joves d’ESO!
De la ciutat de Terrassa fórem una bona colla, i del bisbat de Terrassa també hi hagué una bona representació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge