dimarts, d’octubre 05, 2021

ROMERIA DE L'ARXIPRESTAT DE TERRASSA A MONTSERRAT

 Aquí publiquem algunes fotografies de la missa de cloenda del dia.

Aquesta ha estat la romeria del nostre arxiprestat post-pandemia. Hi van assistir unes 153 persones en autocar i un grapat més (¿?) en cotxes particulars. Ha estat organitzada per la Parròquia de la Santa Creu de Terrassa.

Tot va anar molt bé, va ser un dia molt bonic i compartit!!!  Al matí es va fer el tradicional rosari al camí dels Degotalls, presidit per Mn. Miquel Planas, arxiprest de Terrassa. Després hi va haver un temps per visitar el Santuari.

El dinar va ser decisió de cadascú. Un proposat pels organitzadors de la romeria al self service, que s'hi va apuntar qui va voler i la resta van anar a diversos indrets pel seu compte.

A les 16;45 ens va rebre a la Basílica el Pare Abad Manel Gasch, que ens va parlar de la joia de la fe als peus de Maria, la Mare de Déu i la nostra Mare, model de fe i d'escolta de la Paraula, que val la pena viure i compartir amb tothom quan tornem a la vall.

Tot seguit, es va celebrar l'Eucaristia, presidida per l'Adminstrador Diocesà del Bisbat de Terrassa, Mons. Salvador Cristau, concelebrant diversos preveres de l'Arxiprestat de Terrassa.

A les 18:30 de retorn a casa, amb la sensació d'haver compartit un dia ben reeixit.

Atenent les condicions actuals tema covid, podem donar gràcies a Déu d’haver pogut tornar a Montserrat a celebrar la nostra tradicional romeria a la Mare de déu.

L’any 2022 farà 1000 anys que l’Arxiprestat de Terrassa puja en romeria a Montserrat, desitgem que ho puguem celebrar com cal.

Fotos: Jordi Fàbregas
Foto: P.Carmelita F. López Villalba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Publica un missatge